Site-ul furaje-laprovincia.ro/.com , numit in continuare, este proprietatea SC PAJO AGRICULTURE SRL, fima inregistrata in Județul Prahova, loc. Mizil, Str. Mihai Bravu, nr. 187, cu datele de identificare J29/1016/2014, CUI 33412369, numita in continuare Furaje LaProvincia.

Produsele comercializate pe acest site nu sunt destinate revanzarii.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui site. SC PAJO AGRICULTURE SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Furaje LaProvincia garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul furaje-laprovincia.ro/.com si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica sau reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Furaje LaProvincia fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre furaje-laprovincia.ro/.com este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Furaje LaProvincia sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor al Furaje LaProvincia

Intregul continut al site-ului furaje-laprovincia.ro/.com – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea furaje-laprovincia.ro/.com si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Furaje LaProvincia a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului Furaje LaProvincia numai in limitele metionate in prezentul document. Pentru raportarea incalcarii legii drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati pe e-mail costcontrol@laprovincia.ro sau sa sunati la numarul de telefon 0725 709 934

2. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul furaje-laprovincia.ro/.com este gazduit de serverele unei terte firme. Furaje LaProvincia nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate. Furaje LaProvincia nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului furaje-laprovincia.ro/.com.  Furaje LaProvincia nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul furaje-laprovincia.ro/.com.  Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

3. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe furaje-laprovincia.ro/.com si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului furaje-laprovincia.ro/.com, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.