Tehnologie

.

Fabrica de nutrețuri combinate

 

Fabrica este amplasată la 20 km de orașul Rm. Vâlcea, pe drumul național care face legătura dintre Rm. Valcea – Craiova. Fabrica a fost modernizată în anul 2013, prin programul FEADR, în urma căruia toată linia de producție a fost înlocuită cu una de origine germană BUHLER, cu o capacitate de producție de peste 150.000 t/an. Putem să realizăm furaj de tip făină, brizură și granulă pentru orice specie și categorie de animal.

.

Operăm cu un număr de 2 granulatoare cu o capacitate nominală de 15 t/h fiecare. În momentul de față producem furaj granulat destinat păsărilor și furaj granulat destinat suinelor.

 

Capacitatea de depozitare a materiilor prime însumeaza 40.000 t și sunt repartizate câte 7.000 t pe siloz și 33.000 t pe magazii, care dispun de sistem de aerare. Capacitatea de depozitare a furajului vrac este de aproximativ 1.000 t repartizată pe un numar de 14 buncăre produs finit.

Fabrica este dotată cu 5 linii de ambalare a furajelor, dintre care una este automată, restul fiind semiautomate, capacitatea totală de ambalare fiind de 2.000 t/lună.

Reducem gradul de poluare al solului şi al apei pe cele 5000 de ha de teren deținute, iar pentru îndeplinirea acestui scop lucrăm cu cea mai bună echipă de experţi care se ghidează după cele mai utile practici şi îndrumări din domeniu.

Compania a dezvoltat o linie de agricultură ecologică cu intenția de dezvoltare în zona BIO și a investit în dezvoltarea proiectului de irigații.