Povestea brandului

În judeţul Vâlcea, în cadrul fabricii de furaje – fabrică cu tradiţie din 1976 – am construit una din cele mai mari unități de producţie din țară, prin care avem grijă de sănătatea şi calitatea vieţii animalelor.

Fabrica are o capacitate de producție de 30 de tone pe oră, iar cerealele folosite în producția furajelor sunt românești, prioritatea noastră fiind dezvoltarea unor colaborări durabile cu fermierii locali.

Fabrica noastră de furaje susţine toate fermele din grup, dar şi fermierii parteneri. Avem încredere în resursele de care dispunem şi oferim tot suportul clienților noștri – prin transparenţă şi în siguranţă, aşa cum numai o familie cu rădăcini sănătoase şi viitor sigur o poate face.

Distribuim produsele din această linie de business la nivel național, majoritatea investițiilor făcute în fabrică îndreptându-se către capacitatea de stocare și producție a cerealelor.

VALORI:

.

  • Investim în cele mai eficiente tehnici pentru a urma valorile principale ale unui univers de afaceri sustenabil.

.

  • Promovăm rasele locale cu rezistenţă naturală, ce au vitalitate şi abilităţi de reproducere solide, pentru că suntem pasionaţi de influenţa pe care o poate avea calitatea şi nu cantitatea asupra mediului nostru de business. Compania dispune de specialiști în domeniul nutriției și de laboratoare de testare și analiză, care asigură consumatorului final o hrană sănătoasă și gustoasă.

.

  • Sistemul integrat de producţie de care dispunem pune în valoare fiecare bucată de pământ, cu responsabilitate pentru întreg procesul nutrimentelor.

.